Sustine si tu site-ul nostru cu un click pe butonul Google Plus:
Indicatoare Rutiere

Orice detinator de permis de conducere, indiferent de categoria pe care o detine, trebuie sa cunoasca semnificatia indicatoarelor rutiere pentru a putea circula in siguranta pe drumurile publice si pentru a nu pune in pericol participantii la trafic.

Majoritatea indicatoarelor rutiere sunt montate pe partea dreapta sensului de mers, dar nu este o regula. Acestea pot fi montate de asemenea si pe partea stanga, deasupra sensului de mers sau chiar dupa intersectii in cazul indicatoarelor de dirijare a acestora, instalarea indicatoarelor depinzand in mare parte de asigurarea conditiilor in care acestea sa poata fi observate.
Pentru a putea fi vazute usor si pentru a se putea face rapid diferenta de semnificatie dintre ele, semnele de circulatie au forme si culori distincte in functie de categoria din care fac parte. Indicatoarele instalate pe marginea drumului, indiferent ca se afla pe stanga, pe dreapta sau pe ambele parti ale acestuia, se adreseaza tuturor soferilor de pe sensul de semne de circulatiecirculatie, indiferent de banda pe care acestia circula, iar cele instalate deasupra unei anumite benzi de circulatie se adreseaza numai conducatorilor auto care circula pe banda respectiva.

Indicatoarele rutiere sunt impartite pe categorii pentru a putea fi usor de identificat si de respectat in trafic astfel:
Sustine cu un LIKE
Teste Examen | Contact | Publicitate

Copyright 2018 Autoelev.ro
Chestionare Auto 2018